Супер Видео Портал!
Добре Дошли!
Вход

Защо Меси и Кристиано Роналдо не са най-добрите играчи в историята

Благодаря! Сподели с приятели :)!

URL

Вие НЕ харесвате това клипче!

URL


Публикувано от Administrator Спортни
2,782 Прегледи

Описание

В последните години, две имена доминират света на футбола - Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Те счупиха доста рекорди, отбелязаха много голове и показаха доста добър стил на игра. Няма съмнение, че те трябва да влязат в залата на славата, но това ли са най-добрите играчи в историята?

Кристиано не е най-добрият Роналдо играл някога. Да, постигнал е много, но Роналдо де Асиш (Роналдиньо) и Роналдо де Лима (Феномена) са легендарни. Роналдо беше доста по-експлозивен и завършен нападател. Роналдиньо пък е по-добър от Кристиано по отношение на контрола на топката и красивата игра. Кристиано ги минава в постоянната игра, физиката и по-дългата кариера, но това се дължи на липсата му на големи контузии. “УАУ” факторът определено е на страната на другите двама.

Направете си Efbet – регистрация, защото тя ще ви даде възможност да изкарате пари от доброто представяне на Меси, Ронадло или някой друг футболист.

И Меси не е най-добрият аржентински играч. За да е най-добър в света, той трябва да е най-добър първо в собствената си страна. Тази чест е записана на сметката на Диего Армандо Марадона. Той изведе Аржентина до триумф на Световното, имаше големи заслуги за титлите на Наполи. Той печели надпреварата на FIFA за гол на века. Около него има култ. Същата е ситуацията и с Пеле.

И двамата играчи нямат спечелено Световно първенство. Да, може би Шампионската лига е добър конкурент, привличайки световен талант, но усещането е друго. Португалия никога не е стигала полуфинал или финал. Меси се размина на косъм, но страната му бе разгромена от Германия, а неговото представяне не беше от най-добрите. Светът беше шокиран, когато той бе обявен за Играч на Световното и взе златната топка на турнира. Меси няма успех и в Копа Америка.

Записване в Efbet – родният букмейкър, който предлага страхотни промоции за нови играчи и познава футболната страст до последния детайл.

И двамата играчи не са най-големите голмайстори. Макар и двамата да с близо, все още не са отбелязали повече от 700 гола, което да ги включи в клуба на големите - Пеле, Ромарио, Бикан, Пушкаш, Мюлер. Освен това, и двамата играчи отбелязват голяма част от головете си чрез дузпи.

Да направим едно сравнение. През сезон 2013/2014 Суарез става голмайстор на Англия с 32 гола в 33 мача. Той споделя Златната обувка с Кристиано Роналдо, без да е изпълнил нито една дузпа.

Няма смисъл подробно да споменаваме, че и двамата играят в едни от най-скъпите отбори, подкрепени от едни от най-добрите играчи, което прави ситуацията им по-добра.

Покажи още

Публикувайте коментар

Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.