Супер Видео Портал!
Добре Дошли!
Вход

Как Мани Пакиао построи 1000 къщи и ги подари на бедните

Благодаря! Сподели с приятели :)!

URL

Вие НЕ харесвате това клипче!

URL


Публикувано от Administrator Спортни
1,334 Прегледи

Описание

Мани Пакиао е световен боксов шампион, сенатор във Филипините и един от най-високо платените атлети на планетата. Той може да има всичко, което пожелае, но не е забравил какво е да нямащ нищичко. Историята ни разказват от Scatter.bg

Израснал е в крайна бедност, Пакиао е спял в кашони и не е ходил на училище, за да може да изкарва някакви пари и да помага на майка си. Бъдещият професионален боксьор е възпитан да вярва силно в Бок. Майка му първоначално иска той да стане свещеник.

Когато най-накрая се измъква от лапите на мизерията, той решава да помогне на хората, които страдат. През 2016-та година заплаща за построяването на 1000 домове, които да се дадат на бедни хора във Филипините. Направи си Сезам регистрация и се забавлявай.

„Много съм щастлив да дам тези къщи на моите съграждани в провинцията Срангани, от собствения си джоб. Над 1000 семейства ще получат покрив над главите си. Аз усещам това, което и те, защото аз съм бил на същото положение. Спал съм на улицата, това беше животът ми. Много трудно. Заради това мога да се поставя на тяхно място.“, казва той тогава.

Въпреки, че през 2015-та година загуби „Битката на века“ срещу Флойд Мейуедър, той спечели над 100 милиона за участието си. Голяма част от сумата отива точно за тези къщи. В момента кара 6-годишен мандат като сенатор. След като го приключи, ще продължи със строителството на домове за хора в бедност.

През май, 2018-та година разбира за човек, който е получил удар. Човекът се занимава с продажба на сладолед. Когато чува за историята, той му дава нова работа и нов дом.

Освен пряко с финансиране, Пакиао се занимава много активно и с политическите решения на проблемите с бедността. Работи със социалното министерство на страната си и с министерството на регионалното развитие върху мащабна програма срещу бедността.

Боксьорът, често говори и по-различни теми свързани с духовността и модерният начин на живот, проповядвайки традиционни ценности. Много скромен човек, въпреки възможностите и влиянието си. Използва влиянието си именно, за да доведе до някаква генерална промяна, която да остане завинаги. С регистрация в Сезам казино можеш да направиш своята промяна още днес.

Едно е сигурно, след този човек ще остане огромно наследство. Много хора ще го запомнят. Много хора ще започнат нов живот и вече са го започнали, именно заради неговата помощ. Ако всички хора с възможности бяха като него, светът щеше да е коренно различно място за живот. Бъдете добрият пример, показвайте на хората положителното за живота, подкрепяйте ги. Ще получите същото в замяна. Вдъхновете се от Мани Пакиао.

Покажи още

Публикувайте коментар

Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.