Супер Видео Портал!
Добре Дошли!
Вход

Българската компания Winbet влиза ударно на сръбския пазар

Благодаря! Сподели с приятели :)!

URL

Вие НЕ харесвате това клипче!

URL


Публикувано от Administrator Спортни
1,053 Прегледи

Описание

Много от вас са чували за Winbet, една много голяма и силна българска марка, която предлага много възможности за забавление на българските играчи. Една компания, която постига успех след успех и е пример на световно ниво. И сега тази компания навлиза в още една държава – Сърбия. Това разбираме от нашите приятели Kladionicaolimp.

По платформата се работи усилено, издаден е лиценз за предоставяне на услугите на сръбски играчи – в много и различни форми. Поредният пример, че българските компании могат да работят, така както работят конкурентите им на запад. Мотивирано, експанзивно, създавайки работни места и покорявайки много върхове. Kladionica Winbet се прави от тук.

За клиентите в Сърбия ще са достъпни всички възможности, които се предлагат на играчите в България. Ще има много и всякакъв спорт, ще има спорт на живо, ще има всякакви други игри. Тепърва ще стане ясно каква кампания за предлагане на бонуси ще бъде предложена в западната ни съседка. Winbet със сигурност ще излезе със страхотни предложения, за да отвее конкуренцията и да докаже, че българският бизнес е железен.

Стремежът на Winbet да стига до нови и нови пазари, да печели пазарен дял в нови държави, е нещо похвално. Трябва да сме горди, че въпреки всички и въпреки всичко, в България има хора, които се занимават с мащабен бизнес. Бизнес, който може да промени животът на много хора и да им даде достойно препитание.

Очакваме с нетърпение работата на компанията в Сърбия да започне, да чуем отзивите на клиентите им там. Надяваме се да виждаме марката да развява знамето си в още и още държави, да ни прославя и да расте.

Каква е историята на компанията?

Уинбет започва онлайн развитието си през 2015 година. Порталът предлага много възможности за печалба и забавление. Не минава много време преди компанията да се позиционира на пазара като предпочитан доставчик на услуги за българските играчи. Показва се като надежден, прозрачен и амбициозен партньор. Сръбските играчи могат да си направят Winbet kladionice от тук.

Winbet не пропуска да сподели успеха си като подкрепя развитието на спорта в България. Подпомагат се редица футболни клубове в страната, както и представители и тимове от всякакви други спортове. Освен това, през 2018 година Уибет спонсорира една много важна церемония – „Футболист на годината за 2017 година“. Компанията прави възможно и перфектното организиране на тогавашното издание на тенис турнирът ATP София Оупън, от сериите на ATP.

Организацията много активно подпомага развитието на спортния център на братя Пулеви. Основен партньор е на Българската Федерация по баскетбол. Футболните отбори, които разчитат на подкрепата на Winbet са много. Сред тях виждаме ЦСКА София, Локо Пловдив, Ботев Пловдив, Ботев Враца, Дунав Русе, Етър Велико Търново, Царско село. Волейболните клубове на Левски и ЦСКА също получават помощ, както и баскетболният Левски Лукойл. Кикбокс и муайтай организацията „Победа“ и клубът по борба „Ботев 93 (Враца)“ също дължат част от съществуването си на Уинбет.

Покажи още

Публикувайте коментар

Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.