Супер Видео Портал!
Добре Дошли!
Вход

Как се прави ПВЦ дограма?

Подбрано видео!

Благодаря! Сподели с приятели :)!

URL

Вие НЕ харесвате това клипче!

URL


Публикувано от Administrator Интересни
5,299 Прегледи

Описание

PVC прозорците са се превърнали в неизменна част от строителството на домове, офиси и публични сгради. PVC профилите намират и други приложения – врати, окачени фасади, дори като част от стени под формата на зимни градини. Въобще приложенията са безброй много.

До не много отдавна обаче не сме си и мислили, че този поливинил хлорид ще е толкова важна част от живота ни. Дървените прозорци са вече в миналото, а алуминиевата дограма има предимства само при специфични случаи. 

Една от причините за този невероятен успех са различните добавки и стабилизатори, които се комбинират с PVC, за да се придобият всички нужни свойства. В различните дограми от различните системи се слагат различни добавки. На кратко можем да кажем, че те повлияват на устойчивостта на климатични условия, повишават изолацията на топлина и шум, правят живота по-дълъг или други в този ред на мисли.

Комбинацията от всички съставки се добавя в разтопено състояние в машина, която отлива по прецизна форма. В резултат на това получаваме готов профил, който в последствие бива оразмерен и нарязан според нуждите на даден проект. За да се съединят отделните парчета във формата на прозорец или нещо друго, майсторите използват  топлина.  Ъглите след това се обработват, за да бъдат почистени и външният вид на крайния продукт да е перфектен.

Производството на профилите е от голяма важност, но не по-малко важно е после как ще бъдат превърнати те в прозорци и врати. За това трябва да се доверявате само на доказани професионалисти. Ние можем да Ви препоръчаме Алумин дизайн ООД.

 

Покажи още

Публикувайте коментар

Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.