Супер Видео Портал!
Добре Дошли!
Вход

6 Уникални Трика, Които Трябва Да Знаете, За Вашите Обувки!

Подбрано видео!

Благодаря! Сподели с приятели :)!

URL

Вие НЕ харесвате това клипче!

URL


Публикувано от Administrator Интересни
4,448 Прегледи

Описание

 

Оригинални маратонки или ментета?

 

 

Без значение дали маратонките, които търсите, ще използвате за спорт, разходка или за ежедневието, необходимо е добре да сте запознато с асортимента на пазара. Така ще е по-малко вероятно да ви убедят, че някой модел е от последната колекция на някоя известна марка, а в същото време е менте, купено от Китай.

 

Определено има осезаеми разлики между оригиналните мъжки маратонки и ментетата, но е вярно, че се срещат и майсторски изработени ментета, които биха заблудили и спец. Оригиналните маратонки със сигурност ще ви осигурят комфорт при носене и ще осуетят евентуални травми на ходилото или глезена. Това е още по-осезаемо при използването на маратонките по време на тренировки.

 

От Obuvalnik твърдят, че има тънкости, които ще издадат ментето. Ако трябва да сме достатъчно изчерпателни, трябва да се обръща внимание на подробностите още по самата кутия. Задължително е компанията производител да е сложил логото си и на кутията на своето изделие. Ако установите някакви разминавания от оригиналното лого, дори и едва забележими, то продукта в тях със сигурност не е оригинален.

 

Друго нещо, което може да привлече вниманието ви, това са подметките и лицевата страна на маратонките. Оригиналният чифт мъжки спортни маратонки са мек, елегантен и фин. Обикновено фабричният номер на изделието, който е изписан на кутията, е изписан и от вътрешната страна на обувката. Двата номера трябва да са напълно идентични.

 

Още един етикет, който е зашит, можете да намерите под езика на маратонката. От него можете да разберете какъв е размера на маратонката, през коя година е произведена, в коя държава. Когато купувате  маратонки, задължително пробвайте обувките и на двата крака. Често се случва да има разминаване в номерацията на двете обувки, което става при самото комплектоване, особено при ментетата. Такова разминаване може да ви наведе на мисълта да потърсите друг магазин с по сигурна стока.

 

Оригиналните обувки винаги са комплектовани с документи за гаранция. Поискайте си ги.

 

 

 

Покажи още

Публикувайте коментар

Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.