Супер Видео Портал!
Добре Дошли!
Вход

Видове солариум и как да изберем подходящия за нас?

Подбрано видео!

Благодаря! Сподели с приятели :)!

URL

Вие НЕ харесвате това клипче!

URL


Публикувано от Administrator Интересни
3,695 Прегледи

Описание

Видове солариум и как да изберем подходящия за нас?

Солариумът – модерният начин да придобием бронзов тен в рамките на само няколко минути. С напредването на технологиите, солариумът се подобрява все повече и придобива широка популярност сред различни на възраст хора. Ползва се както от жени, така и от мъже.

Има два вида солариум – хоризонтален и вертикален, а всеки от тях си има своите плюсове и минуси и именно заради това често феновете на единия, не харесват другия.

Хоризонталният солариум е перфектен за хора, които предпочитат да лежат по време на придобиването на тен, докато вертикални е перфектен за хора, които предпочитат да бъдат изправени.

Любопитен факт е, че  в много слчаи солариумът, в който стоим изправени разполага с по-мощни лампи от този, в който сме легнали. Поради тази причина за по-малко време, се придобива по-наситен загар. По време на процедурите трябва да се ползва и специална соларна козметика и да се спазват всички инструкции за употреба на солариум. Тези инструкции обикновено се намират във всяко едно соларно помещение.

Друг интересен факт е, че консумативите на солариумите трябва да се сменят при определени условия, за да могат да имат по-дълъг живот и да подпомагат направата на летен загар по-лесна и приятна.

Мит за солариумите е, че вертикалните са по-хигиенични. Това съвсем не е вярно и има логическо обяснение.

Независимо какъв солариум се предпочете, той трябва да се почиства внимателно със специални соларни препарати, за да може да се предотврати развитието на бактерии. Трябва да се полагат специални грижи и за двата вида солариуми и те да бъдат почиствани след престоя на всеки един човек.

В последно време все по-широка популярност набират солариуми Bodycare, които бързо се превръщат в любими на мнозина почитатели на солариумите. Може би тайната се крие и в мощните лампи и високото качество, което предлагат.

Важен е произходът на солариумите, от къде се закупуват, съответно и съотношението цена – качество. Именно затова е препоръчително да се закупуват солариуми от Solarshop, защото качеството и произходът им е гарантиран.

 

Покажи още

Публикувайте коментар

Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.